Sunday, February 28, 2010

Selamat Mengulangkaji Pelajaran

Kepada pelajar-pelajar Tingkatan 5 SMK Taman Desa Skudai, Cikgu berharap anda semua dapat membuat ulangkaji untuk menghadapi Penilaian Kurikulum 1 yang akan bermula pada 8 hingga 10 Mac 2010. Cikgu berharap kesibukan untuk persiapan Kejohanan Olahraga pada 3 Mac 2010 nanti tidak akan mengganggu tumpuan anda semua.

Pastikan anda membaca semua nota dan latihan untuk Bab 1 & 2 di dalam Buku Kerja "Science Process Skill". Jangan malu untuk berjumpa Cikgu andai ada masa terluang dan jika tidak memahami topik tertentu. Cikgu sangat mengalu-alukan kehadiran kalian.

Selamat maju jaya & Selamat mengulangkaji pelajaran buat semua anak murid yang cikgu sayangi. Ingat "Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan". Yakin anda boleh lakukan yang terbaik.
click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang

 
 
Blogger Templates