Sunday, December 6, 2020

WEBINAR DELIMa #12 : PDPC DAN PDPR MENGGUNAKAN CANVA

 Tarikh : 2 DISEMBER 2020 (RABU)

Masa : 2.30 P.M - 3.30 PM (GMT+8) 

Tempat : YOUTUBE CHANNEL CIKGOOTUBE JOHOR


Penceramah Jemputan :

CIKGU NORDIANA BINTI AHMAD

SMK TAMAN DESA SKUDAI, J. BAHRU

» THE KAHOOT! CERTIFIED FOR SCHOOLS BRONZE & SILVER COURSE


Moderator: 

CIKGU SURIATI BINTI NASIR

SMK DATO ABDUL RAHMAN YASSIN,  J. BAHRU

» DUTA GURU YAYASAN PETRONAS


Pautan Webinar : https://youtu.be/vZy_EyZ8V-E


Anjuran Sektor Pembelajaran dan  Sektor Sumber Teknologi Pendidikan, JPN Johor (@sstpjpnjohor)  dengan kerjasama Pasukan Cikgootube Johor (@jdtcikgootube).


Jangan lupa SUBSCRIBE dan LIKE Youtube Channel Cikgootube Johor (www.youtube.com/channel/UC7emXaM5yNcNC6sqNNCqSaQ/) sebagai tanda sokongan anda kepada kami. Terima kasih.


Slaid Pembentangan Presenter : http://gg.gg/nc757


Catatan :


Ke udara dari Studio Greenscreen SK Taman Bukit Indah Johor BahruGuru-guru yang membantu dari segi teknikal. Terima kasih Cikgu Syafiqah Nabilah, Cikgu Ashadi dan Cikgu Fadzli Ishak atas jasa dan bantuan yang dihulurkan.
Merakam momen sebaik sahaja tamat webinar

Di sebalik tabir webinar DELIMa tempoh hari.

Terima kasih diucapkan kepada pihak Sektor Pembelajaran dan  Sektor Sumber Teknologi Pendidikan, JPN Johor dengan Pasukan Cikgootube Johor di atas peluang yang diberi untuk menjadi pembentang webinar kali ke-12. Pengalaman pertama ke udara secara "live" dari Studio SK Taman Bukit Indah Johor sememangnya tidak akan dapat saya lupakan. 

Terima kasih juga diucapkan kepada Encik Mohd Faruze Bin Iberahim (Penolong Pengarah SSTP JPN Johor) , Cikgu Fadzli Ishak, Cikgu Ashadi dan Cikgu Syafiqah Nabilah atas kepercayaan, sokongan, bantuan dan tunjuk ajar yang diberikan. InsyaAllah saya akan cuba memperbaiki kekurangan sepanjang perkongsian. Semoga perkongsian ilmu ini akan dapat memberi manfaat untuk semua guru di Malaysia.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang

 
 
Blogger Templates